Uralyt

Uralyt

Postby alojz » Sun Aug 22, 2010 10:01 pm

Kolega mi je prinesel uralyt iz sosednje Avstrije. Ali mo lahko razložite, kako se zdravilo jemlje. Imam samo nemška navodila, ki pa jih ne razumem najbolje. Imam uralyt plastično posodo in še neke majhne papirje. Kam namočim te papirje? V uralyt preden ga popijem? nekdo mi je dejal da jih namočim v urin. Hvala za odgovor.
alojz
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 08, 2010 11:21 pm

Re: Uralyt

Postby admin » Fri Sep 03, 2010 8:24 am

Spoštovani,

dnevno vzamemo 10 g granul (kar ustreza 4 merilnim žličkam) , ki jih raztopimo v kozarcu vode. Po zajtrku raztopimo 1 žličko, po kosilu 1 žičko in po večerji dve žlički granul.
Pred vsakim ponovnim zaužitjem Uralyt -a pomočite priložen testni listič v svež urin ter s pomočjo priložene barvne lestvice odčitajte pH vrednost. Priporočam, da vrednosti pH ter količino zaužitih granul Uralyt -a vpišete v zvezek oziroma dnevnik. Ciljna vrednost pH za uratne kamne je 6.2 - 6.8. Pri nižjih vrednstih pH dnevni odmerek povečamo za pol žličke, pri višjih pH vrednostih, pa dnevni odmerek zmanjšamo za pol žličke. Ciljni pH je dosežen, ko se testni listič pred ponovnim zaužitjem Uralyt -a obarva zeleno.
mag. Klemen Jagodič, dr. med.
specialist urolog

http://www.uroweb.si

http://www.urologija.eu
admin
 
Posts: 60
Joined: Wed Jun 24, 2009 9:10 pm


Return to Sečni kamni

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron